My Little Ponni, Crystal Adventure, Sunny Starscout

På lager (3-5 dager levering)
MPN: F2454
Ponyfigur fra filmen "My Little Pony: En ny generation". Med rulleskøyter og mere end 20 tilbehørsdele Læs mere
spar 41%
NOK 99,00 RRP NOK 168,00
Billigste fragtmulighed
beregner...
Beskrivelse

Byd velkommen til Sunny Starscout  en jordpony fra Zephyr Heights! Sunny er en moderigtig og succesfuld popsangerinde. I sættet her får du en elegant, rosa Sunny Starscout-ponyfigur med pink hale og manke i det samme flettede design, som du kender fra filmen "My Little Pony: En ny generation". Figuren har intet mindre end 6 bevægelige led, så den kan posere i mange forskellige stillinger, og den har selvfølgelig sit karakteristiske cutie mark på den ene side. Med til figuren følger fire seje rulleskøyter, et smukt diadem, en taske, samt et stort crystalhjerte fyldt med stylingtilbehør og stickers. Knæk hjertet i to for at se, hvad der er indeni. Det kan samles igen, så du kan bruge det til at opbevare smådelene. Med til sættet hører også et armbånd til dig selv og en sød, midlertidig tatovering.

Der er masser af sjov leg i sættet, som det er, men du kan også samle alle de fire skønne Crystal Adventure-ponyer fra filmen: Zipp Storm, Princess Petals, Sunny Starscout og Izzy Moonbow!

 

Egenskaber

Indeholder: 1 stk. ponni, 1 stk. diadem, 4 stk. rulleskøyter, 1 stk, taske, 1 stk. krystalhjerte med masser af stylingtilbehør og stickers

I alt over 20 stykker tilbehør

Ponystørrelse: 7,6 cm

Bevægelige ben, hale og hoved

Kan bruges sammen med slottet med svævebaner (se link længere nede)

Anbefalet aldersgruppe: Fra 5 år

Ikke egnet til børn under 3 år

Producent: Hasbro

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer