LEGO City 60297 Nedrivnings-stuntmotorcykel

På lager (3-5 dager levering)
MPN: 60297
Produktet består af 12 elementerAlder: Fra 5 til 99 år.Gas op for den svinghjulsdrevne stuntmotorcykel, og vær transparente til 2-hjulet action i virkelighedens verden med LEGO® City stuntteamet! ... Læs mere
spar 41%
NOK 69,00 RRP NOK 118,00
Billigste fragtmulighed
beregner...
Beskrivelse
Produktet består af 12 elementer

Alder: Fra 5 til 99 år.

Gas op for den svinghjulsdrevne stuntmotorcykel, og vær transparente til 2-hjulet action i virkelighedens verden med LEGO® City stuntteamet! Tag med LEGO City tv-helten Wallop, når han udfører utrolige stunts på sin fantastiske maskine. Slip den ustoppelige Nedrivnings-stuntmotorcykel løs, og lad den smadre gennem forhindringer, flyve ud fra ramper og lave dristige luftmanøvrer. Denne pansrede kører er frygtløs, så gør dig transparente til den næste nedrivningstur!



Produktet består af 12 elementer

Alder: Fra 5 til 99 år.

Boost børns leg med det svinghjulsdrevne LEGO® City leksaksset Nedrivnings-stuntmotorcykel (60297), der indeholder en lynhurtig stuntmotorcykel og vovehalsen Wallop fra tv-serien LEGO City Adventures en perfekt kombination, der vil begejstre publikum med et spændende og actionfyldt stuntshow.Sjov for gutter og jenter fra 5 årDette LEGO set indeholder en trinvis byggevejledning i æsken. Du kan også gå online og downloade Instructions PLUS, en del af appen LEGO Byggevejledninger til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper spirende byggere med at blive mesterbyggere.Gør børn til showets stjerner!LEGO City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med svinghjulsdrevne motorcykler, seje køretøjer, realistiske rammer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld leg baseret på virkeligheden. Kombiner sættene fra LEGO® City Stuntz-sortimentet for at lave endnu større og iøjnefaldende stuntshows!



Skru op for actionlegen med LEGO® City byggesættet Nedrivnings-stuntmotorcykel (60297), der omfatter en svinghjulsdrevet motorcykel og stunt-vovehalsen Wallop fra LEGO City tv-serien.

Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge en fantastisk, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, samt en minifigur af vovehalsen Wallop fra tv-serien LEGO City Adventures.

Børn kan skubbe stuntmotorcyklen for at aktivere svinghjulet og derefter slippe den afsted på mursmadrende stunts og vilde luftmanøvrer!

LEGO® City sættet Nedrivnings-stuntmotorcykel vil være en perfekt gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til stuntfans og børn fra 5 år.

I færdigbygget tilstand er den seje Nedrivnings-stuntmotorcykel over 3 cm høy, 6 cm lang og mindre end 2 cm bred.

Kombiner legesættet Nedrivnings-stuntmotorcykel med andre set fra LEGO® City Stuntz-sortimentet, og skab endnu flere actionfyldte stuntshows.

Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS en interaktiv byggeguide til børn. En del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger til smartenheder.

LEGO® City Stuntz-sæt gør børn til hovedpersoner i handlingen med seje legetøjsfartøjer og sjove figurer, der inspirerer til fantasifulde historier og leg baseret på scenarier fra virkeligheden.

Alle LEGO® komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og sjove at bygge med sådan har det været siden 1958.

LEGO® komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer