Geomag, sampak: Classic 24 + Classic Panels 52

På lager (3-5 dager levering)
MPN: 823
Sampak med 2 æsker Geomag af 100% genanvendt plast. Genialt, magnetisk legetøj! 76 dele.  Læs mere
spar 47%
NOK 319,00 RRP NOK 608,00
Billigste fragtmulighed
beregner...
Beskrivelse

Kom godt i gang med Geomags sjove magnetiske verden, når du her får hele to pakker fra Geomag Classic--serien! Geomag er enkelt men genialt legetøj, der udnytter magnetismens forunderlige kræfter. Hovedbyggestenene i sættene er metalkugler og farvestrålende plastikstænger med en kraftig magnet i hver ende. Af disse enkle elementer kan du bygge de mest fantastiske 3D-konstruktioner lige efter dit eget hoved  Og kombineret med platforme og nogle af de andre specialelementer får du endnu flere muligheder! Gennem legen stimuleres barnets kreativitet, geometriske forståelse og fingerfærdighed, og det er kun fantasien, der sætter grænser! 

Du får her en pakke med 24 gule og orange byggeelementer, og en pakke med 52 grønne og blå byggeelementer. Start ud med at bygge spektakulære 3D-konstruktioner med kuglerne og magnetstængerne fra det første byggesæt, og skab så mere udfordring for dig selv ved at tilføje det andet sæts flotte blå og grønne paneler i flere forskellige former. Delene fra de to æsker kan naturligvis bruges sammen og sammen med deler fra andre æsker. Begge æsker leveres med praktiske transparente opbevarings- og organiseringsbokse, der gør det nemt at holde orden på delene og tage dem med sig. Alle plastikdele er af 100% genanvendt plast.

Geomag er en virksomhed, som har bæredygtighed allerøverst på dagsordenen. Hele vejen gennem produktionen bliver der fokuseret på miljø og klima, så energien til produktionen kommer fra bæredygtige kilder, materialer genanvendes, og så lidt som muligt går til spilde. Fra 2021 bliver alle nye produkter lavet af 100% genanvendt plast.

 

Egenskaber

Indhold, Classic 24: 1 transparent opbevaringsboks og 24 byggedele: 12 kugler, 12 stænger

Indhold, Classic Panels 52: 2 transparente opbevaringsbokse og 52 byggedele: 2 sekskantede rammer, 8 kvadratiske rammer, 10 trekantede rammer, 16 kugler, 16 stænger

Kreativt og pædagorisk legetøj, der introducerer børnene for STEM-læringskoncepter

Kan bygges sammen med andre Geomag-produkter

100% genanvendt plast

Anbefalet aldersgruppe: Fra hhv. 3 og 5 år

Ikke egnet til børn under 3 år

 

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer