Exacompta, billedrammesæt m/ snor

På lager (3-5 dager levering)
MPN: 12351E
Lav hurtigt og nemt en flot og personlig billedfrise til væggen! Set med 10 rammer, snor og klemmer. Læs mere
spar 41%
NOK 49,00 RRP NOK 84,00
Billigste fragtmulighed
beregner...
Beskrivelse

Med sættet her bliver det så nemt, som det overhovedet kan blive, at skabe en hyggelig, unik og helt personlig dekoration til fx børneværelset. I pakken får du 10 funklende holografiske billedrammer af pap, der er lige til at stikke dine personlige fotografier eller tegninger ind i. Rammerne kan du hænge op på snoren med de medfølgende liten tøjklemmer. På den måde er det ikke bare let og hurtigt at skabe en fantastisk billedfrise til væggen, det er også nemt at justere antallet af billeder eller udskifte fotos efterhånden. Som afveksling kan du også bruge de 10 medfølgende dekorationskort i stedet for fotos. Det ser flot og interessant ud, når rammerne veksler mellem fotos og de dekorative mønstre.

Sættet er også ideelt til børn og voksne, der er indlagte i kortere eller længere perioder, fordi det skaber en hjemlig stemning på hospitalsstuen, og snoren gør det nemt at hænge mange billeder op, uden at slå søm i væggen.

Exacompta er en fransk virksomhed, som siden 1928 har produceret bøger og papirvarer af høy kvalitet. Langt de fleste af produkterne bliver fremtillet i EU og mange endda på Exacomptas egen fabrik i Paris.

 

Egenskaber

Indeholder: 10 stk. billedrammer, 10 stk. dekorationskort, 1 stk. snor, 10 stk. mini-tøjklemmer af tre

Størrelse pr. ramme: 12 x 10 cm

Passer til fotos på 9 x 8,5 cm

Længde, snor: 1,5 m

 

Andre kunder købte også disse varer

Alternativer